Element endrer låneavtale med ABO

FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Element og fondet Alpha Blue Ocean har avtalt å justere den siste transjen i låneavtalen.

Element og Alpha Blue Ocean (ABO) har avtalt å justere den tredje transjen i den konvertible lånefasiliteten slik at transje 3 deles i minimum 3 og maksimalt 7 undertransjer, ifølge en børsmelding fredag.Den første undertransjen skal utgjøre 20 millioner kroner, og de etterfølgende transjene skal utgjøre 5-15 millioner kroner, opplyses det.De etterfølgende transjene kan utøves av Element eller ABO etter en stillstandsperiode på 20 handelsdager.Det totale beløpet av undertransjene skal ikke overstige 50 millioner kroner, noe som tilsvarer gjeldende transje 3, heter det i meldingen. - Vi setter pris på at vi har kommet frem til en løsning med ABO som sikrer Element bedre finansiering. I lys av de nåværende markedsforholdene, samt Element's investerings -og utviklingsplaner, er vår vurdering at avtalen er i både aksjonærene og selskapets interesse. Vi setter pris på den fleksible holdningen ABO har utvist for å tilpasse seg Elements krav, sier Cecilie Grue, adm. dir. i Element.