Euronext vil ha Oslo Børs

Euronext opplyser mandag morgen om at det høyner budet på Oslo Børs VPS. Euronext vil redegjøre for dette direkte her kl. 10:00. Sendingen er avsluttet.

I en pressemelding mandag opplyser Euronext at det høyner budet på Oslo Børs VPS til 158 kroner per aksje fra tidligere 145 kroner. Akseptperioden blir forlenget med fire uker til 11. mars 2019.Euronext vil holde pressekonferanse klokken 10 mandag formiddag. Denne overføres live på Hegnar.no.Nasdaq bød 30. januar 152 kroner pr. aksje og gikk dermed syv kroner over Euronexts første bud på 145 kroner. Nasdaq fikk forhåndsaksept på det budet fra 35,11 prosent av aksjonærene. Euronext har fått aksept for sitt bud fra over 50 prosent av aksjonærene.Se også: Derfor slåss Euronext og Nasdaq om Oslo Børs


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker