Fearnley Securities: «Kjøp aksjen»

Analytiker Trond Omdal oppdaterer.

Aker BP meldte mandag om funn på leteprospektet «Froskelår» . Analytiker Trond Omdal i Fearnley Securities ser ifølge fersk oppdatering et NAV-potensial (net asset value) på 3-10 kroner per aksje fra funnet.«Kapitalmarkedsdag-oppdateringen og pre-lansering av produksjon ga lite rom for overraskelser i 4. kvartal 2018», heter det fra Omdal.«Ser vi videre inn i de 12-18 neste månedene, forventer vi verdiskapning fra økt produksjon (Sverdrup) og suksessrik modning av ressurser».Meglerhuset gjentar kjøpsanbefalingen, og opererer med et kursmål på 360 kroner per aksje.I skrivende stund er Aker BP opp 1,06 prosent til 285,40 kroner på Oslo Børs.Les også: Analytiker ser oppside etter oljefunn


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også