Goldman Sachs etter januarrallyet: Det var det for i år

Goldman Sachs tror ikke på noen kjempeavkastning i aksjemarkedet for resten av 2019.

Etter en svak høst på de amerikanske børsene i høst, steg S&P 500 hele 7,87 prosent i januar, noe som er den beste januar-måneden siden 1987.Investeringsbanken Goldman Sachs tror nå at mye av avkastningen for 2019 allerede er tatt ut.- Vi argumenterte for at en forsiktig oppgang en eller annen gang på starten av året var sannsynlig, og at hvis investorene ikke fikk med seg denne så kunne de miste størsteparten av oppgangen for hele året. Rallyet vi forventet har skjedd raskt, og gitt denne utviklingen ser vi relativt beskjedne muligheter for avkastning på aksjer herfra, skrev Goldman i en analyserapport datert 4. februar, ifølge Marketwatch.I tiden fremover er Goldman mest positiv til teknologi og helsesektoren.


Les også