Grønt lys for nyoppstartet gigantsamarbeid

Det prestisjefulle samarbeidsprosjektet fikk i dag medhold i retten i forbindelse med sin ansettelse av David Smith.

Gigantene går sammen For cirka et år siden lanserte gigantene Amazon, Berkshire Hathaway og JP Morgan Chase & Co et samarbeid som skapte rystelser i forsikringsmarkedet. Samarbeidsprosjektet, som føreløig er døpt "ABC Ventures", har holdt kortene tett til brystet for hva deres videre planer er – noe som har vist seg å være fornuftig.Saksøkt av UnitedHealth Group Ifølge Investing.com, så skyldes søksmålet fra UnitedHealth at ABC Ventures har ansatt David Smith, som inntil nylig har hatt en sentral rolle i UnitedHealth, en stor aktør innen helseforsikring. Saken har vært i retten, men det ble i dag besluttet at UnitedHealth ikke har fått medhold, og David Smith kan derfor fortsette sin uavklarte rolle i ABC Ventures.Fornuftig hemmeligholdEn sentral årsak til at UnitedHealth ikke fikk medhold har vært ABC Ventures sitt hemmelighold av hva slags tjenester de faktisk skal levere, noe som gjør det vanskelig å påvise brudd på konkurransevilkår. Enn så lenge så er grunnlaget for ABC Ventures å "omskape" (reinvent) hvordan forsikring fungerer, i hovedsak ved å gjøre forsikringspakkene mindre komplekse og billigere.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også