Her er tallene fra Bakkafrost

Bakkafrost melder om et resultat etter skatt på minus 6,62 millioner danske kroner i 4. kvartal 2018, mot minus 21,91 millioner danske kroner i samme periode året før. Ifølge TDN Direkt var ventet et resultat på 228 millioner danske kroner.Resultat per aksje ble minus 0,14 danske kroner, mot minus 0,45 danske kroner ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på 4,70 danske kroner.Resultatet før skatt ble minus 6,82 millioner danske kroner, sammenlignet med minus 27,24 millioner danske kroner i fjor. Resultat før skatt var ventet til 292 millioner danske kroner.Operasjonelt driftsresultat ble 230,51 millioner danske kroner, mot 331,24 millioner danske kroner året før. Det var ventet et operasjonelt driftsresultat på 320 millioner danske kroner.Driftsinntektene beløp seg til 750,35 millioner danske kroner, sammenlignet med 906,07 millioner danske kroner i 4. kvartal 2017. Driftsinntektene var ventet til 842 millioner danske kroner.Det foreslås et utbytte på 8,25 danske kroner per aksje.Bakkafrosts omsetning i farming-segmentet var i 4. kvartal ifølge TDN Direkt negativt påvirket av forsinket markedstilgang til Russland for slaktefabrikken Suduroy og liten fleksibilitet på grunn av lave volumer i value added-segmentet.Ifølge selskapet skal markedsutfordringene nå være mer eller mindre løst, ettersom volumene til value added-kontrakter nå har økt, lisensene for slaktefabrikken i Suduroy er på plass og tilgang til det russiske markedet ventes om kort tid.2019Bakkafrost guider nå et slaktevolum for 2019 på 54.500 tonn, og venter ifølge TDN Direkt i år fortsatt å sette om lag 13,5 millioner smolt i sjøen.Selskapet har ifølge nyhetsbyrået signert kontrakter for rundt 33 prosent av det ventede slaktevolumet i 2019. Selskapets langsiktige strategi er å selge rundt 40-50 prosent av slaktevolumet som "value added"-produkter på fastpriskontrakter.Her er rapporten og presentasjonen.