Hexagon får juling - skal hente 1,1 milliarder

Hexagon Composites skriver i en børsmelding torsdag at selskapet venter å utstede et senior usikret fireårs obligasjonslån med flytende rente.Ifølge selskapet er obligasjonslånet på 1,1 milliarder kroner. Det opplyses om at DNB Markets skal holde møter med investorer mandag 4. mars.Aksjen faller 7,9 prosent til 30,40 kroner på Oslo Børs, og er den mest omsatte aksjen i åpningshandelen.Det var onsdag etter børsslutt at selskapet meldte om at det vil gjøre en rettet emisjon på 16.662.780 aksjer, og startskuddet for "bookbuildingen" gikk med en gang Oslo Børs stengte onsdag.Emisjonen ble lukket torsdag morgen kl. 08:00.Nettoprovenyet fra emisjonen skal brukes til fortsatte investeringer i vekstmuligheter på tvers av alle Hexagons forretningsområder, herunder også muligheter innen hydrogen og nye markeder, heter det.