Hofseth Biocare doblet nesten tapene

Men varsler positive effekter fremover.

Ålesund-baserte Hofseth Biocare melder om et resultat før og etter skatt på minus 23,4 millioner kroner i 4. kvartal 2018, mot minus 12,9 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,08 kroner, mot minus 0,06 kroner ved samme korsvei i 2017.Driftsresultatet (EBIT) ble minus 18,7 millioner kroner, mot minus 11,8 millioner kroner i fjor.EBITDA (driftsresultat før av- og nedskrivninger) endte på minus 13,3 millioner kroner, mot minus 6,6 millioner kroner. Brutto driftsinntekter beløp seg til 14,3 millioner kroner, sammenlignet med 26,4 millioner kroner i 4. kvartal 2017.Varsler bedring- Vedvarende utvikling av ferdige produkter ventes å ha positive effekter på våre resultater fremover, skriver styret i rapporten.Fokuset vil være på produktseriene ProGo, CollaGo og CalGo.- Vi vil fortsette å øke gjennomsnittlig prismiks på OmeGo, med høyere salg av lakseolje til kjæledyr og menneskers kosthold, heter det videre.Rapporten her.