I løpet av 12 dager har selskapet fått ny toppsjef og finansdirektør

Multiconsult har utnevnt Hans-Jørgen Wibstad som ny finansdirektør. Han kommer fra Danske Bank.På utdanningsfronten kan Wibstad vise til en MBA (1990) fra University of Colorado, Boulder, USA. Han har også vært finansdirektør i Kongsberg Gruppen fra 2012 til 2017.For 12 dager siden ble det kjent at Grethe Bergly blir ny konsernsjef i Multiconsult. Bergly tiltrer stillingen i mars 2019.Fungerende konsernsjef Lars Opsahl vil gå tilbake til stillingen som direktør for Regions Norway. Videre vil Rune Hardersen tiltre som konserndirektør og visekonsernsjef fra mars 2019.I skrivende stund omsettes aksjen for 59 kroner, opp 1,72 prosent. Det betyr at aksjen er ned 2,64 prosent siden nyttår.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også