Infront ser rødt

Italiensk oppkjøp før jul.

Børs

Infront melder om et resultat etter skatt på minus 3,2 millioner kroner i 4. kvartal 2018, mot pluss 2,4 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,12 kroner, mot pluss 0,09 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultat før skatt endte på minus 3,4 millioner kroner, mot pluss 1,7 millioner kroner i 4. kvartal 2017.Driftsresultatet kom inn på 1,8 millioner kroner, mot 8,7 millioner kroner i samme periode året før.Driftsinntektene beløp seg til 70,8 millioner kroner, sammenlignet med 65,8 millioner kroner i 4. kvartal 2017.VoksesmerterFallet i driftsresultatet forklares i hovedsak med investeringer i ansatte og annet driftsrelatert «tilknyttet geografisk ekspansjon og produktutvikling for videre vekst».Infront kjøpte 20. desember den italienske finansinformasjonsleverandøren Market Connect.Veksten på topplinjen kommer ifølge rapporten fra Storbritannia, Sør-Afrika og Finland, i tillegg til et positivt bidrag fra Infront Web Technology-løsninger.Rapporten her. Presentasjonen her.

infront
oppkjøp
italia