Ivar Tollefsen tjener mer penger

Heimstaden har sluppet tall for fjerde kvartal 2018. 

HAS
Børs

Heimstaden Bostad AB melder om et resultat etter skatt på 700 millioner svenske kroner i 4. kvartal 2018, mot 597 millioner svenske kroner for samme periode året før.Før skatt ble resultatet 1.057 millioner svenske kroner, mot 922 millioner svenske kroner.Selskapet hadde leieinntekter på 928 millioner svenske kroner, sammenlignet med 590 millioner svenske kroner.Overskuddet fra eiendomsforvaltning økte fra 151 til 490 millioner svenske kroner.- Sterk vekst karakteriserte 2018. Transaksjonsvolumene beløp seg til 25 milliarder svenske kroner, med oppkjøp i spesielt København og Oslo. I tillegg ble det gjort komplementære overtakelser i andre store regionbyer i Sverige, slik som Malmmö, Lund, Linköping, Norrköping, Uppsala og Gävle, skriver selskapet. 

ivar tollefsen
heimstaden
Nyheter
Børs