Jarle Sjo har fortsatt tro på Flex LNG

Svake rater skal være forbigående.

John Fredriksen-dominerte Flex LNG kunne vise til sterk vekst på topp og bunn da tallene for 4. kvartal ble lagt frem i morges.Aksjen falt likevel 3,2 prosent til 10,50 kroner i torsdagens handel på Oslo Børs.Fallet lå an til å bli enda større, men i ettermiddag varslet både toppsjefen og finansdirektøren at de har økt sin eksponering.- Omsetningen var som tidligere guidet, og driftsresultatet på linje med forventningene, sier Jarle Sjo til Hegnar.no.- Gode utsikterSjo forvalter sammen med Odd Einar Lillebostad aksjefondet DNB Norge, som er nest største aksjonær i Flex LNG med sine 3,08 prosent.Bare John Fredriksens Geveran Trading er større.- Selskapet melder om gode utsikter. Spotratene er for tiden svake, men det forventes å endre seg, fortsetter Sjo.Noen god forklaring på dagens kursfall har han ikke.- Vanskelig å si hva svak kursutvikling skyldes, markedet generelt er jo litt svakt, avslutter han overfor Hegnar.no.