Jekker opp kursmål – frykter kursfall

Tallknuserne i Pareto Securities oppjusterer kursmålet på Hexagon Composites fra 26 til 30 kroner, samtidig som hold-anbefalingen opprettholdes. Ifølge TDN Direkt kommer det frem i en ny oppdatering.I skrivende stund omsettes aksjen for 32,90 kroner, opp 0,30 prosent.Det betyr at aksjen er opp 20,73 prosent den siste måneden mens den har lagt på seg 34,56 prosent hittil i år.Tidligere denne uken kunne vi lese at Alfred Berg Gambak valgte å øke sin posisjoner i Hexagon Composites i januar.- Grønt er «in» i aksjemarkedet for tiden. Hexagon er et eksempel på dette. Det er god etterspørsel etter tanker. Dette gjelder gasstankene. Hydrogen ligger fortsatt en del år frem i tid, slo forvalter Leif Eriksrød fast.Hexagon-sjef Jon Erik Engeset mener gasstanker i personbiler (light duty vehicles - LDV) er et segment som kommer i 2019.


Les også