Melder om høyere kostnader - faller 10 prosent

Twitter faller nærmere 10 prosent etter at selskapet anslo at driftskostnadene vil stige skarpt i 2019.

Torsdag la Twitter frem tall for fjerde kvartal.Selskapet overgikk estimatene både på inntjening og omsetning, men guidet en økning i driftskostnadene på 20 prosent for 2019.Mikrobloggtjenesten leverte et resultat per aksje på 0,31 dollar, mot en forventning om 0,25 dollar per aksje.Omsetningen endte på 909 millioner dollar, og toppet dermed konsensus på 868,1 millioner dollar.Guidingen var svakere enn forventet, hvor selskapet anslo en omsetning på 715-775 millioner dollar, mot konsensus på 764,9 millioner dollar.Selskapet guidet også en økning i driftskostnadene på 20 prosent for 2019.Det skriver CNBC. Flere daglige brukereDaglig antall brukere økte med 11 millioner til 126 millioner, noe som tilsvarer en oppgang på 9 prosent.Dette skal ha vært den åttende strake måneden med vekst i daglige brukere, ifølge CNBC.Selskapet oppga imidlertid at fem millioner færre bruker tjenesten månedlig i forhold til tredje kvartal. Dette nøkkeltallet står nå på 321 millioner månedlige brukere.Aksjen stuper ned 9,76 prosent til 30,82 dollar.


Les også