Morgan Stanley klinker til - største deal siden finanskrisen

Mandag ble det klart at Morgan Stanley kjøper opp Solium Capital for omtrentlig 900 millioner dollar.Oppkjøpet er dermed det største som investeringsbanken har gjort siden finanskrisen.Transaksjonen vil bli gjennomført «all cash», og investeringsbanken vil betale 19,15 kanadiske dollar per aksje for Solium.Solium Capital er et kanadisk selskap med kjernevirksomhet innen skybasert opsjons- og kompensasjonsprogrammer, finansiell rapportering og complience.Avtalen forventes å bli sluttført i andre kvartal med minimal påvirkning på inntjening og kapitaldekningen.- Med dette oppkjøpet vil Morgan Stanley være posisjonert til å bli en industrileder innen Workplace Wealth Solutions, heter det fra investeringsbanken i en melding.Morgan Stanley-aksjen faller 1,09 prosent på Wall Street mandag.


Les også