Navamedic gjør helomvending

Navamedic. Foto: Selskapets hjemmesider.

Navamedic snur minus til pluss i 4. kvartal.

Navamedic melder om et resultat etter skatt på 15,92 millioner kroner i 4. kvartal 2018, mot minus 11,07 millioner kroner i samme periode året før.Se kvartalspresentasjonen LIVE her 08.30 Resultatet før skatt ble 15,23 millioner kroner, sammenlignet med minus 9,73 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet ble 0,10 millioner kroner, mot minus 10,18 millioner kroner året før.EBITDA beløp seg til 1,60 millioner kroner, mot minus 2,41 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 51,83 millioner kroner, sammenlignet med 45,17 millioner kroner i 4. kvartal 2017. - Vi introduserer fire ulike produktkategorier slik at vi bedre kan synliggjøre verdiskapingen vi bidrar med. I 4. kvartal så fortsatte vi å vise vekst og høyere marginer som en følge av investeringene i kunnskap og spesialiserte tjenester innen Medical nutrition og Obesity, sier Kathrine Gamborg Andreassen, administrerende direktør i Navamedic.Her er presentasjonen (med resultatoppstilling)