Norske eiendomstopper flokker til Tollefsen

Eiendomskongen Ivar Tollefsen har på kort tid hentet to nye medarbeidere fra norske børsnoterte selskaper. Onsdag ble det kjent at Arve Regland fratrer sin stilling som administrerende direktør i Entra for å tiltre som finansdirektør i Tollefsens selskap Fredensborg. Sammen med den svenske konsernsjefen Magnus Nordholm utgjør han dermed selskapets spydspiss.Med seg på laget har Tollefsen også fått tidligere sjef i Solon Eiendom, Andreas Martinussen.Martinussen sa opp stillingen sin i Solon Eiendom i fjor høst.- Jeg har fått et tilbud fra Fredensborg-systemet, som det var vanskelig å takke nei til. Jeg kjenner Nick og Ivar fra tidligere og er trygg på at dette er system som passer meg godt. Samtidig er det med ydmykhet og en dose ærefrykt jeg tar fatt på de nye oppgavene når den tid kommer, uttalte han til Estate Nyheter da overgangen ble kjent. Les også: Ville låne 4,9 milliarder - fikk inn nær 7 milliarder


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også