Norwegian har funnet en partner

Etter flere måneders leting har Norwegian omsider funnet en partner i Asia, melder dn.no.- Vi har signert en intensjonsavtale med et asiatisk selskap. Dette er samtaler med tre parter; oss, partneren og fabrikkene, hovedsakelig Airbus men også Boeing, sier Geir Karlsen, til nettstedet.- Dette har tatt lenger tid enn vi liker, men det er fremskritt, sier han.Norwegian meldte i dagens kvartalsrapport ifølge TDN Direkt at utsatte flyleveringer reduserer driftsinvesteringene for 2019 med 1,7 milliarder kroner.Selskapet viste til at de har solgt 13 fly med en netto likviditetseffekt på 1 milliarder kroner i 2019, og at de vil fortsatt å selge fly som ikke trengs for å dekke selskapets kommersielle behov.Der ble det ifølge TDN Direkt også nevnt at en del av ordreboken å bli plassert i et joint venture, sammen med en «sterk asiatisk parter».Norwegian-aksjen faller torsdag formiddag 6,50 prosent til 119,35 kroner. Aksjen er hittil i år ned 31,19 prosent, mens den de siste tolv månedene er svekket 48,11 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også