Ny avtale til StrongPoint

StrongPoint er valgt som leverandør til dagligvarekjeder i Baltikum.

StrongPoint skriver i en børsmelding onsdag at et av de ledende dagligvarekjedene i Baltikum har valgt StrongPoint som leverandør av Pricer Electronic Shelf Labels (ESL) til deres butikker.Første del av avtalen består av pilotinstallasjoner i hvert av de tre landene, etterfulgt av mulighet for leveranser til alle butikkene i kjeden.Avtalen gjelder i første omgang ESL innen enkelte avdelinger i butikkene og har en verdi på opptil 1,5 millioner euro, opplyses det.Leveransene er ventet å starte inneværende år og ferdigstilles i løpet av 2020.- Vårt dedikerte og hardtarbeidende team i Baltikum har sørget for den første store ordren på ESL utenfor Norge og Sverige, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint ASA.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også