Concept of creative technology with businessman and tablet

Quantafuel fikk inn 150 mill.

Melder om stor interesse fra eksisterende aksjonærer og nye investorer.

Quantafuel som jobber med å omdanne plast til diesel har mandag fått inn 150 millioner kroner i frisk kapital gjennom en rettet emisjon.Emisjonen som ble tilrettelagt av SpareBank 1 Markets var overtegnet, og mottok stor interesse fra både eksisterende aksjonærer og nye investorer, ifølge selskapet. Emisjonskursen på 55 kroner er i den nedre enden av det tidligere indikerte prisnivået på 55-70 kroner. I tillegg til å dekke fullføringen og oppstarten av Quantafuels første kommersielle fabrikk, Skive I, vil det innhentede beløpet sikre at Skive II-prosjektet igangsettes. Skive I i Danmark ble i starten av januar oppgitt å være mer enn 50 prosent fullført, og den første oljen fra fabrikken er ventet i juni i år. Sist selskapet hentet penger var i fjor sommer. Også da ble det hentet inn 150 millioner kroner med SpareBank 1 Markets som tilrettelegger. Konsernsjef Kjetil Bøhn gjestet HegnarTV i mai i fjor. Se sendingen igjen her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også