Regner med å unngå konkurs

Dolphin Drilling-sjefen tror ikke det er noen fare for at selskapet går konkurs.

Alle rigger er fortsatt i opplag og Dolphin Drilling-sjef Ivar Brandvold tror ikke de får en eneste kontrakt i første halvår. Men sjefen mener likevel at en konkurs er lite sannsynlig, skriver Dagens Næringsliv.- Den vurderer jeg som liten, sier Brandvold til avisen.- Vi har vært i diskusjoner med kreditorer i over et år når det gjelder selskapets fremtid og å få avklart den finansielle situasjonen. Det holder fortsatt på, men det går fremover og diskusjonen er konstruktiv. Det er ikke noe nytt å melde annet enn at det tar lengre tid enn vi hadde håpet på, sier han.Dolphin-sjefen mener man nå er i bunnen av syklusen, og venter ingen nye kontrakter med det første.- I første halvår kan jeg ikke se at det skjer. I andre halvår ser vi på sommeroppstart i Storbritannia der det er en rekke forespørsler som ikke er avsluttet. I Norge er det hovedsakelig 2020-arbeid vi ser på, muligens andre halvår 2019, sier Brandvold til DN.


Les også