Rett opp på New York-børsen

Richard Drew

Fem minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,73 prosent og står i 7.361,00 poeng, mens Dow Jones står i 25.246,87 poeng etter en oppgang på 0,77 prosent.EnighetRepublikanere og demokrater i Kongressen skal være enige om en ny budsjettavtale for grensesikkerhet. Ifølge NTB skal republikanernes forhandler Richard Shelby og demokratenes Nita Lowey ha opplyst om det mandag kveld lokal tid.Kongressen er derimot avhengig av signaturen til president Donald Trump.Handelskrig- Investorene venter fremdeles på en avklaring rundt handelskrigen mellom USA og Kina, en «krig» som har vart i ett år allerede. Rykter skal ha det til at et møte mellom Trump og Xi Jinping, landenes presidenter, kan komme til å avholdes i midten av mars. Med andre ord må alle aktører leve med en viss usikkerhet en stund til, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.