Riise kjøpte seg mer tid

John Arne Riises selskap Alle Skal Med bladde opp for mer tid.

John Arne Riises selskap «Alle Skal Med» bladde opp 164.000 kroner dagen før Oslo byfogd skulle behandle konkurssaken mot selskapet, skriver DN.Det var nok til å unngå konkurs i denne omgang. Men konkursbegjæringen fra Skatt øst, som kom inn til retten i begynnelsen av januar, opprettholdes og nytt rettsmøte er berammet til 13. februar.I rettsmøtet torsdag ble det ifølge avisen kjent at kravet mot «Alle Skal Med», er på 417.000 kroner. Riise, som nylig ble sportsdirektør i den maltesiske fotballklubben Bikirkara, var ikke til stede da konkursbegjæringen skulle behandles. I stedet møtte hans manager Erland Bakke.Bakke har tidligere forklart DN at kravet fra Skatt øst skyldes at selskapet ikke har levert merverdiavgiftsoppgaver.