Røde børser i Japan

Det er blandet stemning på børsene i Asia torsdag morgen.I Japan faller Nikkei 0,66 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 0,88 prosent. Nedturen skjer ifølge Bloomberg midt i et rush av resultatrapporter, selv om SoftBank Group Corp. klatrer så mye som 17 prosent etter å ha lagt frem planer om sitt største tilbakekjøp av aksjer noensinne.Kospi i Sør-Korea har nå åpnet igjen etter å ha vært stengt siden fredag i forrige uke. Indeksen er uendret.I Australia klatrer derimot S&P/ASX 200-indeksen 1,10 prosent. Børsen er dermed opp for fjerde dag på rad, og viser få tegn på å senke farten i det Bloomberg omtaler som «et teknisk overkjøpt territorium».Børsene i Kina og Hong Kong er stengt ut uken som følge av feiringen av kinesisk nyttår.USAPilene pekte ned for de toneangivende indeksene på Wall Street onsdag. Dow Jones falt 0,08 prosent, mens S&P 500 og teknologitunge Nasdaq Composite trakk seg tilbake med henholdsvis 0,22 og 0,36 prosent.Les hele USA-kommentaren her.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker