Ser pen oppside i Bank Norwegian

DNB Markets er optimister.

Børs

Norwegian Finans Holding, Bank Norwegians morselskap, har i morges lagt frem tall for 4. kvartal.Netto renteinntekter for kvartalet lå på 1.174 millioner kroner, mens DNB Markets lå inne med et estimat på 1.182 millioner kroner.Resultat per aksje (EPS) kom inn på 2,57 kroner, mens meglerhuset her opererte med 2,42 kroner.- I forbindelse med dagens presentasjon venter vi at fokus vil være rettet mot signaler om utbytteutviklingen og mulige tilbakekjøpsplaner fremover. Videre venter vi fokus på planene knyttet til etableringen i Irland og for ytterligere utvidelse av virksomheten til andre europeiske markeder, skriver DNB Markets i dagens morgenrapport.Ser 40 prosent oppsideNorwegian Finans Holding Kursen stengte i går på 74,65 kroner, etter en oppgang på 4,4 prosent.Før evt. endringer på grunnlag av rapporteringen har DNB-analytikerne en kjøpsanbefaling med kursmål 105 kroner.I skrivende stund ser meglerhuset derfor en oppside i aksjen på rundt 40 prosent fra dagens nivåer.

bank norwegian
norwegian finans holding
utbytte
resultatsesong
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse