- Skal ekspandere stort - og internasjonalt

Gründeren bak videoplattformen Vibbio, Marianne Bratt Ricketts, har planene klare.

- I år har vi to soleklare planer: Vi skal gå fra de noen og 30 kontraktene vi har nå til 100 i løpet av våren. Da går vi break-even på hele det oppsettet vi har nå, forteller gründeren bak videoplattformen Vibbio, Marianne Bratt Ricketts, og fortsetter;Så skal vi raskt videre til en fordobling, sier gründeren, da hun gjester HegnarTV og HegnarPodden.Bratt Ricketts forklarer at de da vil ha en månedlig «recurring» inntekt på to millioner kroner på 200 kontoer.- Da kan vi reise en sunn kapitalrunde til, med mål om å ekspandere stort og internasjonalt. Hovedfokus vil bli på Storbritannia og USA i første omgang.- Med den strukturen vi har så er det ganske enkle tall og mekanismer som skal til for å beregne på hvilket tidspunkt du har en ulik inntekt. Med 10.000 kunder, så har vi 100 millioner kroner i omsetning i måneden, sier gründeren.Hør hele intervjuet med Vibbio-grunderen ved å klikke deg inn på podcasten under:


Les også