Supplyrederi sikrer milliardkontrakt

Fantastisk start på 2019, sier sjefen.

DOF har blitt tildelt kontrakter for tre fartøy med brasilianske Petroleo Brasileiro, skriver selskapet i en børsmelding. Kontraktene har en varighet på tre år, og kan forlenges med ytterliggere to år.De aktuelle fartøyene er Skandi Commander, Skandi Olympia og Skandi Chieftain. Hvert fartøy vil bli utstyrt med to fjernstyrte undervannsfarkoster (ROV-er), og blir driftet av DOF Subsea.Alle de tre kontraktene forventes å bli igangsatt i løpet av andre kvartal 2019. Den estimerte verdien av kontraktene er 1,3 milliarder kroner, opplyses det.-Vi er fornøyde med disse kontraktene som styrker vår markedsposisjon i Brasil. Vi kombinerer vår fartøy og undervannsekspertise i hele vår globale organisasjon. Sammen med kontraktene vi har blitt tildelt tidligere i 2019, gir disse kontraktene oss en fantastisk start på 2019, skriver administrerende direktør Mons S. Aase i meldingen.DOF la også frem tall for fjerde kvartal i dag. Les om tallene her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også