Targovax tar nytt steg

Fase 1-studien fortsetter.

Targovax tar fase 1-studien av Oncos-102 videre med en ny pasientgruppe, der den første pasienten har fått injeksjon, går det frem av en børsmelding.Den nye pasientgruppen får en høyere dosering av Oncos-102, i kombinasjon med sjekkpunkthemmeren Keytruda. Pasientene som er med er ifølge selskapet svært syke, og responderer ikke på behandling med sjekkpunkthemmere alene.Innrullering av pasienter i den første gruppen er nå avsluttet, med totalt ni deltakende pasienter.- Resultatene vi har sett til nå med bare tre injeksjoner av Oncos 102 er lovende, og vi har god tro på at det å øke til 12 injeksjoner vil utløse det fulle potensialet av Oncos-102 - til å reaktivere disse pasientene til å respondere på Keytruda-behandlingen, sier medisinsk direktør Magnus Jäderberg i en kommentar.Les mer her.


Les også