Tidligere Fredriksen-topper går inn i nok et Trøim-styre

Tor Olav Trøim og John Fredriksen. Foto: Finansavisen

I desember ble det kjent at Georgina E. Sousa og Kate Blankenship – i flere år to av John Fredriksens høyest betrodde medarbeidere – hadde valgt å forlate samtlige styreverv de besatt i Fredriksen-dominerte selskaper.Sousa satt i styret til Flex LNG, Northern Drilling og Frontline, mens Blankenship satt i styret til Avance Gas. Hun har tidligere også vært styremedlem i Seadrill, Archer, Frontline og Golden Ocean.I januar kom det frem at begge hadde gått inn i styret til 2020 Bulkers - tørrlastsatsingen til Fredriksens tidligere medarbeider Tor Olav Trøim.Ifølge kildeopplysninger var også planen at de skulle inn i styret til Borr Drilling.Dette bekreftes i kvartalsrapporten til riggselskapet som ble publisert torsdag.Sousa som bor på Bermuda og inntil desember var administrasjonssjef i Frontline, blir i tillegg ny «company secretary».