Topper kåring for niende år på rad

Danske Bank gikk til topps på Prosperas kåring innen Trade Finance.

Børs

Analysehuset Prospera har for niende gang kåret Danske Bank til best i landet på Trade Finance. På plassen bak Danske Bank finner vi Nordea, etterfulgt av DNB og SEB.- Dette gjør oss både veldig stolte og veldig ydmyke. Resultatet skyldes et høyt servicenivå og kundefokus opparbeidet naturlig over lang tid, samt særdeles lojale og kompetente medarbeidere. Dette gir oss høy tillit blant kundene innenfor det de opplever som til tider komplekse transaksjoner, sier leder av Trade Finance i Danske Bank i Norge, Tore Skoglund, i en kommentar.I begrunnelsen fra kåringen trekker Prospera blant annet frem at banken er best når det gjelder online-løsninger. Også med hensyn til kompetanse, service og tilgjengelighet, samt behandlingstid, mener analysehuset at banken leverer solid.- Det er krevende å holde denne posisjonen år etter år, spesielt når man ser på hvor flinke de andre aktørene i bransjen er. Og én ting er sikker: det skal ikke stå på vår vilje og vårt engasjement med hensyn til å jubilerer på topp i 2020, sier Skoglund. Danske Bank toppet også kåringen innen Cash Management, etterfulgt av DNB og Nordea.Prospera, som er en del av innsikt-, analyse- og konsulentselskapet KantarSifo, har siden 1985 gjennomført kåringer innen rekke ulike bankkategorier. Resultatene blir til ved at Prospera foretar intervjuer av kunder som benytter seg av ulike banktjenester. Se kåringene her.

prospera
danske bank
dnb
nordea
seb