Uninett velger Telia

Uninett har, på vegne av universitets- og høyskolesektoren, valgt Telia Norge.

Uninett har, på vegne av universitets- og høyskolesektoren, valgt Telia Norge som leverandør av mobiltelefonitjenester, ifølge en melding fredag.- Dette er Telias største offentlige avtale gjennom tidene, og vi gleder oss og ønsker alle nye kunder velkommen over til vårt nett når overføringen starter i januar, sier Jon Christian Hillestad, direktør for bedriftsmarkedet i Telia Norge.Rammeavtalen er Telia Norges største noen gang innen bedriftsmarkedet, og inkluderer inntil 60 unike oppdragsgivere under rammeavtalen, opplyses det.Uninett har forhandlet frem avtalen på vegne av rundt 60 institusjoner iuniversitets- og høyskolesektoren, inkludert samtlige ti universiteter.Avtalen omfatter rundt 18.000 mobilabonnement og totalt 4.000 aktive SIM-kort fordelt på mobile bredbånd og M2M i offentlig sektor spredt over hele landet. Avtalen innebærer også fastnettstilknytning for sektorens cirka 85.000 brukere.