XXL-rally trigget innsiden - Aker BP inn

Fire av fem aksjer slo børsen.

Etter å ha mistet litt av forspranget uken før, var innsideporteføljen tilbake på vinnersporet sist uke.Mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 2,15 prosent, klarte innsiden en oppgang på 3,7 prosent.Porteføljen har nå steget 10,7 prosent hittil i år, mens børsen nå er 7,1 prosent i pluss.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem slo børsenUkens sprekeste aksje var XXL, med en oppgang på hele 10,7 prosent i kjølvannet av kvartalstall og oppgradering .Scottish Salmon spratt opp 3,5 prosent, mens nykommeren DNB la på seg 3,0 prosent.Self Storage Group steg på sin side 2,3 prosent, mens Idex ble ukens taper med sin nedgang på 1,1 prosent.Bytter ut én aksjeAker BP kommer inn i porteføljen etter at styremedlem Anne Marie Cannon kjøpte aksjer for 1,7 millioner kroner og nesten doblet sin eksponering.Ut ryker Idex, der innsiden gjør kort prosess og tar et tap på 1,1 prosent siden aksjen ble tatt inn for to uker siden.Laber uke i sikteHovedindeksen har i skrivende stund løftet seg rundt 0,6 prosent siden lunsjtider fredag, og står nå i 864,45.Blant porteføljeselskapene kan Scottish Salmon vise til en oppgang på 0,6 prosent i samme periode.DNB har steget 0,6 prosent til 161,75 kroner, mens Self Storage Group har gått tilbake 2,5 prosent.XXL har også gått litt tilbake, det vil si rundt én prosent til 29,85 kroner.Nykommeren Aker BP har fått en fin start, og er opp 1,5 prosent siden porteføljen sist ble frosset.