Yara leverer

I 4. kvartal 2018 fikk Yara et nettoresultat på 153 millioner dollar, mot 115 millioner dollar for et år siden.Resultat før skatt ble på 167 millioner dollar, mot 96 millioner dollar året før.Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på 124 millioner dollar, mot 91 millioner dollar i 4. kvartal 2017.Yara omsatte i perioden for 3,46 milliarder dollar, mot 2,94 milliarder dollar for et år siden.Ifølge TDN Direkt var det ventet at Yara skulle få et nettoresultat på 143 millioner dollar av en omsetning på 3,25 milliarder dollar.- Yara viser bedre resultater i fjerde kvartal, med en vekst i EBITDA eksklusive spesielle poster på 21 prosent. Marginene forbedret seg i et svakt marked utenfor sesong, og forbedringsprogrammet fortsetter å levere, sier Svein Tore Holsether, konsernsjef i Yara, i rapporten.Her finner du kvartalstallene