27-åring har blitt mangemillionær på krypto

Var 20 år da han kjøpte sin første bitcoin.

Publisert 30. mars 2019 kl. 07.54
Oppdatert 30. mars 2019 klokken 08.04
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
– Du måtte nesten kjenne noen for å få tak i dette, sier Eirik Ulversøy til DN.Han var rundt 20 år, da han først så ordet «bitcoin» mens han spilte poker på nett.Avisen skriver at det var inne på pokersidene kjøpte folk bitcoin av andre spillere mot betaling i innskudd, og nittedølingen fortalte at han kjøpte litt bitcoin.Men det var først mange år senere, sommeren 2017, at han gikk virkelig tungt inn i kryptovaluta, og samme år gikk Ulversøy fra en formue på 0 til 83 millioner kroner.Ulversøy sier til DN at han i dag har en «god del» av formuen plassert i «cryptokitties». En annen type virtuell valuta, som er mindre kjent enn bitcoin.Avisen skriver at disse virtuelle kattungene tidligere har blitt solgt for over en million kroner.– Jeg har kjøpt en katt for 100.000 kroner, sier Ulversøy, som selv forteller at han har over 100.000 katter.