ABG om Hydro-sjefen: - Ikke veldig karismatisk

I en epost fra ABG Sundal Collier til hundrevis av kunder skal den nye Hydro-sjefen ha blitt omtalt som «ikke veldig karismatisk».

Dette melder DN tirsdag kveld.I en epost til kundene, der meglerhuset gir oppdateringer om selskapene på Oslo Børs, skal Hilde Aasheim, ny konsernsjef i Hydro, ha blitt beskrevet slik, ifølge DN:«Hun utmerker seg ikke som veldig karismatisk, men veldig målrettet og hun har levert på målene.»Flere har reagert på uttalelsen.- Haha, det er klassisk. Kvinner blir oftere dømt ut fra personlighetstrekk i stedet for kompetanse. Om nye mannlige toppsjefer ser man sjelden eller aldri en kommentar i slike eposter til kunder om hvorvidt de er karismatiske eller ikke, sier investor Ragnhild Wiborg til DN.- Det var en veldig spesiell uttalelse. Karismatisk? Det var en veldig spesiell kommentar, sier Thina Saltvedt, analysesjef for bærekraftig finans i Nordea, til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også