AF Gruppen kjøper tomt med OBOS

AF Eiendom og OBOS Nye Hjem har sikret seg eiendom i Lørenskog.

AF Gruppen og OBOS har signert avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Skårersletta 50 Holding AS, iføleg en pressemelding fra AF Gruppen fredag.AF Gruppen og OBOS vil eie selskapet med like eierandeler. Her skal de utvikle 250 leiligheter. Selskapet eier tomten Skårersletta 50 som er på drøye tolv mål og ligger langs den nye «paradegaten» i Lørenskog, en kort fottur fra Metrosenteret og Triaden Storsenter.Overtakelse av eiendommen vil skje innen utløp av 1. kvartal 2019.- Vi er glade for å kunne fortsette vår tilstedeværelse som boligutvikler på Lørenskog etter flere vellykkede prosjekt i nærområdet. Vi ser frem til å kunne bidra til å skape gode hjem på Lørenskog sammen med OBOS, sier Morten Grongstad, konsernsjef AF Gruppen, i meldingen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker