Aker Energy fant mer olje

AKer Energy har funnet mer olje i Ghana.

Publisert 4. mars 2019 kl. 08.49
Oppdatert 4. mars 2019 klokken 08.50
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord

Aker Energy har gjennomført en vellykket boring i Pecan South-1A offshore Ghana, ifølge en børsmelding mandag. Selakepet anslår at de totale volumene som skal inkluderes i en plan for utvikling (POD) har potensial til å øke til mellom 600-1000 oljeekvivalenter, opplyses det.- Vi er glade for nok en vellykket brønn som operatør av DWT/CTP-blokken. Resultatet av boringen er enda en bekreftelse på den geologiske modellen for området. Ressursene fra brønnen vil ytterligere styrke robustheten i utviklingen på Pecan-feltet. Vi vil nå fortsette avgrensningsboringen når vi utarbeider utbyggingsplanen innen utgangen av mars, sier Jan Arve Haugan, konsernsjef i Aker Energy, i meldingen.