Foto: BW Offshore

Analysesjef: Vil se lysere tider fremover

Bedre tider i sikte.

Analysehuset IHS Markit venter ifølge analysesjef Frank Larsen en balansert, men sterk innhenting i tildeling av FPSO-kontrakter, og venter 12 tildelinger i 2019, skriver TDN Direkt.Videre venter IHS at markedet for leasingavtaler for FPSO-er bør bedre seg de neste fem årene, der Sør-Amerika vil være den største driveren. I snitt venter de at det tildeles åtte til ni lease-avtaler fra 2019 til 2023.- Det betyr at i supply-industrien vil man se lysere tider fremover, enn det vi har sett gjennom nedgangen, sier Larsen til nyhetsbyrået.Ellers ser IHS Markit en økende trend i etterspørsel etter gass-FPSO-er. De forventer at nesten 15 prosent av alle FPSO-tildelinger over de neste fem årene vil være gass-FPSO-er. Den asiatiske delen av Stillehavet ventes ifølge nyhetsbyrået bidra med 60 prosent av tildelingene.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også