Analytiker: - De beste kjøpene nå

To aksjer skiller seg positivt ut, mens to aksjer er «relativt dyre».

- Vi mener Lerøy og Grieg er de beste kjøpene nå. Lerøy har falt mye etter Q4-rapporteringen, og vi mener rabatten til sammenlignbare selskaper nå er for stor, sier Carl-Emil Kjølås Johannessen, sjømatanalytiker i Pareto, til iLaks. - I Grieg mener vi det betydelige vekstpotensialet de neste to årene ikke er priset inn, og ser betydelig oppside om de levere på sine vekstplaner, sier Johannessen videre.Pareto har per i dag ikke salgsanbefaling på noen aksjer, men analytikeren trekker frem Salmar og Bakkafrost som «relativt dyre aksjer».På Oslo Børs stiger Lerøy Seafood 0,96 prosent, mens Grieg Seafood klatrer 0,84 prosent. Salmar faller 0,05 prosent, mens Bakkafrost er ned 0,27 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også