Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i TGS-Nopec.- TGS-Nopec Geophysical viser svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang for selskapet, skriver Investtech.Kursen har reagert ned fra motstanden ved 255 kroner og har ifølge analytikeren gitt et salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon. Neste støttenivå ligger ved 200 kroner.- Den kortsiktige volumbalansen er positiv, noe som svekker den fallende trenden litt. Dermed vurderes aksjen som svakt negativ istedenfor negativ på mellomlang sikt. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 231,60 kroner.Det betyr at aksjen har falt 4,43 prosent den siste måneden mens den er opp 11,96 prosent det siste året.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også