Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Investtech anbefaler salg av aksjer i NRC Group.- Kursen ligger i en fallende trendkanal med en årlig falltakt på 60 prosent. Videre nedgang signaliseres, skriver Investtech.Negativ volumbalanse er et svakhetstegn.- Det viser at aksjen faller på høyt volum, mens den reagerer opp på lavt volum. Dette indikerer at investorene er redde for ikke å komme seg ut av aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å kjøpe på stigende kurser, slår analytikeren fast. Ifølge Investtech ligger neste støttenivå ved 54 kroner, og et brudd på dette nivået vil utløse et nytt salgssignal. - Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech. I skrivende stund omsettes aksjen for 57 kroner, ned 0,70 prosent.Det betyr at aksjen er ned fem prosent den siste måneden mens den har falt 19,72 prosent hittil i år.


Les også