Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

Publisert 25. mars 2019 kl. 08.41
Oppdatert 25. mars 2019 klokken 08.43
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 191 ord
Investtech anbefaler salg av aksjer i SAS og Element. Analytikeren advarer mot ekstremt høy risiko i sistnevnte.- SAS brøt den stigende trendkanalen i begynnelsen mars. Kursen har fortsatt ned og har nå brutt støtten ved 17,70 kroner. Dette har utløst nok et salgssignal. RSI under 30 viser at momentumet i aksjen er sterkt negativt på kort sikt. Investorer har stadig gått ned i pris for å få solgt aksjen, noe som indikerer økende pessimisme og at kursen skal fortsette ned. Neste støttenivå ligger ved 15,30 kroner. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Element ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Fallende trender indikerer at bedriften er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er avtagende. På mindre enn ett år har over 90 prosent av aksjeverdien forsvunnet. Det er lite støtte under dagens nivå som kan bremse for ytterligere nedgang. Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt negativt, med RSI under 30. Det indikerer økende pessimisme hos investorene og videre kursnedgang. Aksjen er et av børsens mest volatile selskaper og har en gjennomsnittlig kursendring pr måned på over 50 prosent. Risikoen er dermed ekstremt høy. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.