Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Aker.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Aker og aksjen ligger i en langsiktig, stigende trendkanal. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende, skriver Investtech.Analytikeren minner om at positiv volumbalanse indikerer at kjøperne er aggressive mens selgerne er passive. Dette styrker aksjen.- Det ligger støtte ved 615 kroner, mens det er motstand ved 740 kroner. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Fredag sluttet aksjen på 640 kroner.Aker har dermed klatret 8,29 prosent den siste måneden mens aksjen er opp 38,53 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også