Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Bakkafrost.- Bakkafrost har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledningen av en mer horisontal utvikling, skriver Investtech.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 468 kroner.Ifølge analytikeren er videre oppgang dermed signalisert, og det er nå støtte ved 468 og 458 kroner ved reaksjoner tilbake.- Motstand er nå ved 530, så oppsiden kan være stor, slår analytikeren fast.Stigende RSI-verdi og positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt.- Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på mellomlang sikt. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech. I skrivende stund omsettes aksjen for 478 kroner, ned 0,17 prosent.Det betyr at aksjen er opp 3,15 prosent den siste uken mens den er opp 12,95 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også