Analytiker spår kursoppgang – anbefaler kjøp

Publisert 14. mars 2019 kl. 08.49
Oppdatert 14. mars 2019 klokken 08.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 99 ord
Investtech anbefaler kjøp av egenkapitalbevis i SpareBank 1 Østlandet.- SpareBank 1 Østlandet ligger i en tilnærmet horisontal trendkanal på mellomlang sikt. På kort sikt vises derimot en fin utvikling med stigende topper og bunner, skriver Investtech.Analytikeren minner om at volumutviklingen er positiv, noe som viser at selgerne nå begynner å bli passive, mens kjøperne fortsatt er aggressive og går opp i pris for å få kjøpt.Det tidligere motstandsnivået ved 86 kroner er brutt, og videre oppgang indikeres, ifølge Investtech.Neste motstandsnivå ligger ved 89,30 kroner.- Banken er positiv på innsidehandler. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.Onsdag sluttet egenkapitalbeviset på 86,40 kroner.