Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Subsea 7 og PGS. Det advares mot høy risiko i sistnevnte.- Subsea 7 S.A. ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Aksjen har brutt opp gjennom det tidligere motstandsnivået ved 109 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Neste motstandsnivå ligger ved 123 kroner. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Petroleum Geo-Services har brutt den fallende trendkanalen på mellomlang sikt og viser en sterk utvikling på kort sikt. Et kortsiktig motstandsnivå er brutt, og videre oppgang signaliseres. Positiv volumbalanse viser at volumet er høyere på oppgangsdager enn på nedgangsdager. Det indikerer at optimismen er økende hos investorene. Aksjen er positiv på innsidehandler etter to innsidekjøp i januar. Merk at gjennomsnittlig kursendring pr. måned er på 35 prosent. Dette øker risikoen. Vurdering: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.