Anbefaler aksje – advarer mot høy risiko

Investtech anbefaler kjøp av aksjer i BW Offshore. Samtidig advares det mot høy volatilitetsrisiko i aksjen.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i BW Offshore og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang, skriver Investtech.Analytikeren minner om at aksjen har støtte ved cirka 38,00 kroner og motstand ved cirka 54,00 kroner.Positiv volumbalanse, med høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt.- Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt. Vær oppmerksom på høy volatilitetsrisiko i aksjen, med månedlige gjennomsnittssvingninger godt over 23 prosent. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 43,85 kroner, opp 0,57 prosent.Det betyr at aksjen har lagt på seg 6,17 prosent den siste måneden mens den er opp hele 38,55 prosent hittil i år.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også