Anerkjent DNB-strateg bytter jobb

Magnus Vie Sundal forlater DNB Markets for å bli porteføljeforvalter i Borea Asset Management som blant annet har Rieber-familien og Trond Mohn inne på eiersiden. 

Publisert 20. mars 2019 kl. 13.08
Oppdatert 20. mars 2019 klokken 13.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord

Sundal har de siste årene klatret stadig høyere på ranking-listene over Norges beste kredittanalytikere. I fjor ble han av bladet Kapital rangert som nummer to på kreditt. Nå går han over i en ny rolle som porteføljeforvalter hos Bergen-baserte Borea Asset Management. Fokuset skal fortsatt være på kreditt. Bakgrunnen for jobbskiftet er ifølge Vie Sundal blant annet et ønske om å prøve et nytt område, og se bransjen fra andre siden av bordet. Han vil fortsette i stillingen sin i DNB Markets ut mai, før han starter i sin nye jobb i August. Borea Asset Management som ledes av Hilde Nødseth, ble etablert i 2005 og eies av blant annet Rieber-familien og Trond Mohn gjennom Borea Holding. Samlet forvaltningskapital er om lag 2,9 milliarder kroner.