Arctic girer opp satsingen på obligasjonsgjeld

Arctic-sjef Mads Syversen

Det nordiske obligasjonsmarkedet begynner å bli hett. Meglerhuset Arctic Securities vil ha en større del av kaken, og ansetter flere nye medarbeidere.

Konsernsjef Mads Syversen i Arctic Securities og Anna Hallsten, som er ansvarlig for meglerhusets svenske virksomhet, styrker satsingen på obligasjonsmarkedet i Sverige.I den forbindelse er det ansatt fire nye erfarne medarbeidere, tre som skal jobbe på rådgivningsiden eller Debt Capital Markets (DCM) og én på analysesiden.Per Eliasson, Fredrik Sangberg og Andreas Adler er alle hentet fra Nordea for å jobbe med rådgivning i forbindelse med utstedelse av obligasjoner.Gustav Larsson kommer fra Swedbank og skal jobbe som kredittanalytiker.- Å forsterke Arctic med et team som har lang og suksessrik erfaring med kreditt og transaksjoner er et ledd i vår strategi om å gire opp Arctics nordiske DCM-virksomhet, sier Syversen i en kommentar. - Det svenske selskapsobligasjonsmarkedet vokser og vi ser mange interessante forretningsmuligheter for våre kunder, tilføyer Hallsten.- Med det nye teamet på plass, utvider vi kompetansen, noe som muliggjør en en fortsatt vekstreise innen kapitalutvidelser via selskapsobligasjoner og direktelån, aksjeemisjoner og M&A, sier hun.


Les også