Bank Norwegian banker inn milliardlån

Har plassert to obligasjonslån i det nordiske markedet.

Bank Norwegian varslet 13. mars at DNB Markets og Swedbank Norge hadde blitt hyret inn til å arrangere investormøter.Møtene startet 18. mars, og avhengig av markedsforholdene ville et eller flere usikrede obligasjonslån bli utstedt i norske og eller svenske kroner i etterkant, ble det opplyst. Resultatet av møtene ble to senior usikrede obligasjonslån, ifølge en melding fredag ettermiddag.Det ene er på 550 millioner svenske kroner med løpetid på 2,5 år og en kupong rente på 3 måneders STIBOR pluss 1,4 prosent.Den andre er på én milliard norske kroner og en løpetid på 3 år. Kupongrenten oppgis til 3 måneders NIBOR pluss 1,5 prosent.Oppgjørsdatoen for begge lånene er 29. mars.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også